Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 6 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Принцеса Шарлотта пішла в дитячий садочок

9 січня 2018, 16:12
Дата ефіру/події: Вівторок, 9 січня 16:12

Принцеса Шарлотта пішла в дитячий садочок. Навчатиметеся дворічна дівчинка у Вілкоксі, в лондонському районі Кенсінгтон, це неподалік резиденції королівської родини. Навчання в цьому закладі коштуватиме майже 20 тисяч доларів на рік. Аби запам'ятати таку подію, Кейт Міддлтон власноруч зробила фото доньки. Зворушливі портрети принцеси Шарлотти потрапили в мережу.

На світлинах дівчинка одягнена в червоне пальто та черевички в тон. Британські ЗМІ вже поспішили порівняти малу з її прабабусею Єлизаветою Другою. Кажуть, що у правнучки такі ж очі, щічки та форма підборіддя. Окрім Шарлотти, принц Вільям та Кейт Міддлтон виховують ще чотирирічного принца Джорджа. Він уже відвідує лондонську школу Томаса Баттерсі. Королівське подружжя чекає третю дитину, яка має народитися у квітні цього року

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.