Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 5 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Голова МВС Румунії іде у відставку через копа-педофіла

11 січня 2018, 15:36
Дата ефіру/події: Четвер, 11 січня 15:36

Гучний скандал у Румунській поліції. Голова МВС Кармен Дан іде у відставку через копа-педофіла. Інформацію підтвердив прем'єр-міністр країни Міхай Тудосе. Кількома днями раніше, за звинуваченням у педофілії, заарештували співробітника Дорожньої поліції Еуджена Стана. Поліцейський чіплявся в ліфті будинку до двох дівчаток 5 та 9 років. Злочин зафіксували камери спостереження. На відео видно, як чоловік торкається інтимних місць дітей, обнімає та цілує їх.

Маленькі дівчатка від страху позабивалися в кутки, та вдома все розповіли батькові. Він одразу ж викликав правоохоронців. Поліцейські подивилися запис і були шоковані, на відео вони впізнали свого колегу. Того ж дня його затримали. Підозрюваний визнав вину. Крім того, він зізнався у зґвалтуванні дівчинки в Бухаресті, яке скоїв шість років тому. Цю резонансну справу взялася розслідувати Генеральна прокуратура Румунії.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.