Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 4 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Україну накрила негода: на Черкащині застряг швидкісний потяг, на Одещині зупинили рух пасажирських автобусів

18 січня 2018, 15:57
Дата ефіру/події: Четвер, 18 січня 15:57

На Черкащині через негоду застряг швидкісний потяг "Інтерсіті". Він прямував зі столиці до Запоріжжя. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив адвокат Юрій Іващенко, що саме їхав на суд. За графіком прибуття планувалось о 14:23. Та залізничну колію буквально завалило тридцяти сантиметровим шаром снігу. Машиністи намагалися проїхати, та за кілька кілометрів поїзд знову зупинився. Буквально через пів години потяг таки рушив.

Через сильні хуртовини зупинили рух пасажирських автобусів на дорогах та трасах Одеської області. Висота снігового покриву в різних районах реґіону коливається від двадцяти до сорока сантиметрів. У самій Одесі поки йде дощ. Тож залізничний вокзал та аеропорт міста працюють у звичному режимі.

В’їзд великогабаритного транспорту обмежений також на Вінниччині, Кіровоградщині та у Черкаській області. Тимчасово не пускали вантажівки і до столиці.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.