Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Україна оговтується від снігової стихії

19 січня 2018, 17:03
Дата ефіру/події: П’ятниця, 19 січня 17:03

Понад триста людей врятували за минулу добу зі снігового полону на Одещині. Такої хуртовини реґіон не пам'ятає останні 40 років. Попри те, що ремонтні бригади енергетиків працюють цілодобово, без електрики лишаються 470 населених пунктів на півдні та півночі області. Сніг припинився лише вранці. До обіду вдалося розчистити траси в напрямку Києва, Миколаєва, Кишиніва та Чорноморська. Дороги відкрили для всіх видів транспорту. Електрику ввімкнули вже у вісімдесяти відсотках житлових будинків Ізмаїла. Проте там лишаються проблеми з постачанням води. У місті Арцизі за допомоги генератора відновили водопостачання та роботу місцевої райлікарні.

У полоні негоди. Через хуртовини рейсовий автобус, що їхав з Києва до Польщі, застряг просто посеред залізничного переїзду. Це сталося на Волині в селі Дерні. Всередині було понад півсотні пасажирів. Рятувальники на тросах відбуксирували транспорт із залізничної колії на дорогу. Ніхто не постраждав.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.