Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Історії хвороб і історії людей - у серіалі "Швидка" на НТН!

26 січня 2018, 19:14
Дата ефіру/події: П’ятниця, 26 січня 19:14

У понеділок, 29 січня, о 17:10 НТН починає прем'єрний показ польського парадокументального серіалу "Швидка". Нічого немає дорожче за людське життя і немає нічого більше відповідальності за її порятунок. Серіал "Швидка" про найдраматичніші історії пацієнтів, які потрапляють у відділення швидкої допомоги. Серіал "Швидка" піде на НТН у будні о 17:10, одразу по дві серії поспіль.

Нещасні випадки, домашнє насильство, ускладнення після операції, отруєння, раптові таємничі захворювання є лише частиною причин, за якими люди потрапляють у відділення швидкої допомоги. Це те місце, де кожен день можна побачити безліч переживань - сімейні негаразди, крах відносин, звичайна людська дурість ... Історії хвороб - лише відправний пункт їх життєвих історій. Лікарі не тільки борються за здоров'я і життя цих людей, а й часто допомагають їм вирішувати життєві проблеми. Історії хвороб - історія людей. Кожна історія унікальна, як і саме людське життя.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.