Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві підлітки влаштували погром у супермаркеті

16 березня 2018, 20:03
Дата ефіру/події: П’ятниця, 16 березня 20:03

У Києві підлітки влаштували погром у супермаркеті. Хлопці та дівчата стрибали на полиці, били товар, а коли їх приїхали затримувати поліцейські - влаштували бійку.

У закладі кажуть, що це вже не перший такий напад малолітніх злочинців. Вони виносять із крамниці алкоголь, та їх ніхто не може зупинити.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Придурки, конечно. Так поступает только генетичнский мусор. Типичное животное стадо, которое живет стадным инстинктом. Это не люди...
Причина, скорее всего, в том, что отказываются продавать алкоголь подросткам. Ладно, водку, но пиво я думаю можно 16- летним продавать. За сигареты я вообще молчу. Глупо запрещать их продажу до 18 лет. В 14 уёзжают учится в другие города, живут самостоятельной жизнью на квартирах, или в общежитиях, а сигареты нельзя. Бред! Некоторые собирают по этой причине окурки после туберкулезников, сам видел. Поэтому, когда вижу что подростку отказали в продаже сигарет, предлагаю свою помощь в покупке, или угощаю. Пусть покурит, и успокоит свои нервы. Иначе он будет роздражительным, а ёсли начнёт собирать бычки, то это чревато разными инфекциями. Исключительно мое мнение.
Максим 19.03.2018, 07:33 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.