Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Міжнародний турнір зі змішаних бойових мистецтв WWFC 10 - на НТН!

19 березня 2018, 17:57
Дата ефіру/події: Понеділок, 19 березня 17:57

У суботу, 24 березня, о 23:20 дивіться на телеканалі НТН трансляцію з київського Палацу спорту, де відбудеться масштабний ювілейний турнір зі змішаних боєвих мистецтв від визнаного лідера українських ММА, міжнародної ліги World Warriors Fighting Championship - WWFC 10.

Головна подія популярного бійцівського шоу України - відразу три поєдинки за титули чемпіона світу за версією WWFC. Захищати найпрестижніші пояси належить Сергію Співаку, а також Хасану і Хусейну Асхабовим.

Сергій Співак став чемпіоном на червневому турнірі WWFC 7, завоювавши вакантний титул у протистоянні з американцем Тревісом Фултоном. Тоді Сергію вдалося впоратися з запеклим ветераном зі Штатів вже в першій п'ятихвилинці!

Ну, а в суботу, 24 березня, на арені київського Палацу спорту Сергій "Полярний Ведмідь" Співак (7-0) зустрінеться з представником Хорватії, Іво Куком на прізвисько "Скорпіон" (12-9).

Кук забуксував на старті кар'єри в професійних ММА, але з часом набрав пристойний хід - за останні п'ять років він зазнав лише двох поразок при 8 дострокових перемогах. Причому 7 з них він здобув уже в першому раунді. З огляду на те, що і Співак тільки одному супернику дозволив протриматися до другого раунду, а з усіма іншими розправився в першому, є всі підстави розраховувати на двосічний екшн зі стартових секунд бою.

"Якщо у тебе є мета, і ти чесно ставишся до своєї справи, кожен день перемагаєш себе, відмовляєшся від всіх спокус - то тоді тобі не страшний будь-який суперник! Я виходив на бій з такими хлопцями, які важать 160 кг і під 2 метри зросту. І перемагав. Важливим є те, що у тебе в голові", - коментує Сергій Співак.

Також глядачі стануть свідками насиченого файткарда з 11-ти поєдинків за участю популярних майстрів бойових мистецтв з різних куточків світу, включаючи Україну, Бразилію, Хорватію, Білорусь, Францію, Молдову, Люксембург, Грецію і Азербайджан.

Не пропустіть головну подію в житті ММА України - грандіозний міжнародний турнір WWFC 10 на телеканалі НТН!

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.