Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Чорні археологи розграбували городище давньоруського періоду на Київщині

23 квітня 2018, 13:30
Дата ефіру/події: Понеділок, 23 квітня 13:30

На Київщині чорні археологи розграбовують городище давньоруського періоду. Перша згадка про нього датується 12 століттям. Це - частина укріплень уздовж річки Трубеж. Напередодні місцеві мешканці побачили там близько десятка свіжих ям і викликали поліцію.

Це городище знаходилося між Переяславським і Чернігівським князівствами, і воно охороняло кордони Переяславського князівства. Зараз це пам'ятка археології, яка охороняється державою. Однак незважаючи на це, чимало охочих знайти скарби, які без будь-яких дозволів розривають землю.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Заказна стаття 100%. Тут неозброєнним оком видно, що це робота офіційних державних археологів. Рівнесенькі стінки, акуратний шурф. Пошуківець аматор на такі місця лізти не буде 100%. Видно, що закон писаний не для всіх, це робота і навички професійних ареологічних державних організацій. Викопали шурф, і показово залишили. Це смішно. Може ще речові докази залишили:)))
Limon 25.04.2018, 09:19 ответить
Заказуха!
Тут і ідіот зрозуміє, що "шурфили" професійні археологи, все вкрали та продали, а в музеї здають одні черепки та кістяки.
Юрій 25.04.2018, 08:53 ответить
Бред!!! выкопали под линеечку )))черные копатели))) ПОСТАНОВА!!! Копали белые,а виноваты черные))
Сергей 25.04.2018, 00:31 ответить
В нашій державі в першу чергу крадуть ті хто на публіку найбільше бореться з корупцією.Перед тим як заборонити людям знаходити в землі артефакти, які за роки руйнуються с/г технікою і хімікатами. Краще б перевірили ініціаторів законів про заборону.
Валерій 24.04.2018, 19:20 ответить
Такий розкоп могли зробити тільки так звані «білі археологи» , які копають копають по всіх усюдах і якось нічого особливого не знаходять і у фондах музеїв експонати зникають , ДИВИНА ТАЙ ГОДІ. А щоб відвернути увагу від себе , роблять шоу заказані . Якось по одній знахідці звернувся до цілого АКАДЕМІКА то він замість допомоги , порадив продати знахідку колекціонеру з МОСКВИ !! і запропонував допомогу , як почув, що масковіти нам вороги і продавати взагалі ніхто не збирається то одразу втратив інтерес і загубився . От такі вони «білі крадії ПРхеологи.
так самі "білі археологи" його розрили в пошуках наживи. добре, що є "чорні", і є на кого валити все гівно
Юрій 24.04.2018, 17:31 ответить
Какого хрена? сами розворовали а на нас списывают, где справедливость? Ничего придёт время и вы будите платить по счетах....
Олег 24.04.2018, 17:02 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.