Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Найспекотніша подія літа - міжнародний турнір зі змішаних бойових мистецтв WWFC 11 - на НТН!

4 червня 2018, 18:18
Дата ефіру/події: Понеділок, 4 червня 18:18

У суботу, 16 червня, о 22:00 дивіться на телеканалі НТН трансляцію з київського Палацу спорту, де відбудеться масштабний турнір зі змішаних бойових мистецтв від беззастережного лідера українських ММА, міжнародної ліги World Warriors Fighting Championship - WWFC 11.

Головна подія популярного бійцівського шоу України три бої за престижні титули чемпіона світу за версією WWFC.

Володарка чемпіонського пояса у вазі до 52 кг, улюблениця публіки Світлана "Птаха Фенікс" Гоцик (10-3) проведе другий захист звання в поєдинку проти 29-річної представниці Чехії Магдалени Сормово (5-1). До сих пір титульні виступу Гоцик незмінно ставали справжніми прикрасами турнірів, і є всі підстави розраховувати, що приємна для вболівальників тенденція буде продовжена на червневому шоу.

Перший захист титулу в середній категорії (до 84 кг) чекає досвідченого сумчанина Сергія Гузєва (18-3). У вересні минулого року на WWFC 8 він став чемпіоном, впевнено і швидко перемігши бразильця Леандро Біспо. І ось - ще одна зустріч з "випускником" знаменитої бразильської школи. Проти Сергія в гексагон вийде колишній боєць UFC Вагнер Сілва (6-3).

Новий чемпіон світу WWFC буде визначений в напівважкій вазі (до 93 кг): за вакантне звання змагатимуться нинішній мешканець Одеси грузин Роман Долідзе (4-0) і бразилець Едер де Соуза (15-4). Латиноамериканець відрізняється безкомпромісністю і тільки дві перемоги здобув рішенням суддів, тоді як решта - або нокаутами, або прийомами. Хоча і Долідзе тут є, чим похвалитися. Він хоч і провів значно менше поєдинків в професійних ММА, поки має 100-відсотковий показник дострокових перемог.

Також в рамках шоу пройдуть 14 поєдинків висококласних майстрів єдиноборств з України, Бразилії, Грузії, Франції, Чехії та інших держав ближнього і далекого зарубіжжя.

Не пропустіть найгарячішу подію літа - грандіозний міжнародний турнір WWFC 11 на телеканалі НТН!

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.