Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Запоріжжі розгорілася справжня війна за гаражі

18 липня 2018, 20:21
Дата ефіру/події: Середа, 18 липня 20:21

У Запоріжжі розгорілася справжня війна за гаражі. Власники приміщень вже кілька років не можуть спокійно користуватися своїми спорудами, бо виявилося, що земля під ними - приватизована.

І господар майже трьох гектарів хоче від людей сплати за прохід до будівель. Та чи законно це? 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Так звана "голова кооперативу" пані Коломоєць нахабно бреше в екран: ще у 2013 році вона намагалася спростувати правильність визначення площі комплексу стоянки, сподіваючись, що суд повірить у маячню про те, що сторожка може коштувати стільки ж, скільки і комплекс на 400 машино-місць + 3,9 гектари асфальту. Пані Коломоєць також достовірно знає, що платником податку за землю (більше 80 тис. грн. на рік) є законний власник комплексу - вона визнала це в судовому засіданні. Очолювана Коломоєць контора не платить ані за світло, ані за воду, ані за прибирання території, офіційно затвердженого переліку членів не має, як не має ані пайового фонду, ані будь-якого іншого майна. Судами (в тому числі найвищої інстанції) встановлено, що дочці Григорія Макаренка на праві власності належить цілісний майновий комплекс автостоянки № 22 площею 28 788 кв.м. Судами також встановлено, що очолюваний Коломоєць кооператив ніколи - ЖОДНОГО ДНЯ - не був ані власником, ані користувачем цієї земельної ділянки. Ці рішення набули законної сили в період 2010-2014 років. Є також рішення, згідно з яким 31 фізичну особу з числа користувачів гаражів адміністрація комплексу зобов'язана допускати до їх гаражів. Це рішення постановлено у вересні 2016 року і наразі оскаржується в Верховному Суді. Проте поки це рішення діє, власник його виконує: зазначені в тексті рішення громадяни мали можливість безперешкодно проходити на територію за однієї лише умови - пред'явити документ, що посвідчує особу. Пройшло майже 2 роки, але жоден з них чомусь не скористався цим правом - тобто рішення, постановлене на їх користь, вони самі ігнорують і ним не користуються. Є очевидним, що позов "скривджених громадян" подавався лише для того, аби створити рейдерам привід для проникнення на територію.
Показовим є те, що всі судові рішення приймалися абсолютно відкрито, і саме за позовами Коломоєць і очолюваної нею купки неадекватів. Проте про ці судові рішення пані Коломоєць своїх адептів не повідомляє, а продовжує розповідати казки - бо тоді не зможе пояснити, з якого переляку вже декілька років поспіль продовжує збирати з них кошти за користування чужим майном. Раніше пані Коломоєць вже "відмитилася" на фронті боротьби за народні інтереси - у 2011 році вона спробувала позбавити землі членів садівництва "Гіпромез" (вул. Верхня), сфальсифікувавши протокол зборів і новий статут, за яким роздала чужі ділянки своїм знайомим. Того разу оборудка не вдалася, але аферистка відбулася легким переляком. Натепер вона знайшла нові чутливі вуха, аби вішати на них макаронні вироби.
Поза увагою каналу залишився і той факт, що так звані "кооператори" вже декілька разів за допомогою насильства захоплювали всю територію, постійно вдаються до провокацій, підробки документів, написання брехливих заяв до поліції. З січня по липень стоянку було захоплено озброєним бидлом, і поліції до цього було байдуже. А ось коли власник самостійно відновив контроль над територією та познайомив найбільш нахабних п'яничок із властивостями сльозогону - ти ба, аж 5 телеканалів поприїжджало...
Інформую, що у найближчі дні я, як власник, знову відновлю контроль над територією, за яку сплачую податки, для чого будуть вжиті ще більш дієві заходи, відповідальність за наслідки яких повністю покладатимуться на Коломоєць на інших базарних клікуш. Територію буде очищено від паразитів раз і назавжди.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.