Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

"Ласкаво просимо додому!" - на НТН стартує новий сезон програми "Україна вражає"

1 серпня 2018, 18:18
Дата ефіру/події: Середа, 1 серпня 18:18

У неділю, 5 серпня, о 8:00 НТН починає показ нового сезону тревел-шоу "Україна вражає". Ведуча Валерія Микульська розповість і покаже, як цікаво, смачно і пізнавально можна провести вихідні в незвичайних, загадкових і живописних містах і селах України. Перший випуск нового сезону буде присвячений перлині біля моря, улюбленої багатьма українцями Одесі.

"Україна вражає" - справжній туристичний путівник по нашій улюбленій країні. Телеглядачі разом зі знімальною групою і Валерією Микульської побували на українських Мальдівах і в ведмежому заповіднику, "Каньйоні диявола" на Миколаївщині та українському Мертвому морі, в селі майстрів, кар'єрному туристичному оазисі під Коростишевим та інших легендарних куточках України. Тепер у новому сезоні, програма розповість про найцікавіші маршрути вихідного дня в межах країни. Дорога, історія, традиції, розваги, природа, ночівля, традиційні місцеві страви - команда програми перевірить на собі, чи можливо встигнути за одні вихідні випробувати всі види відпочинку.

"Вам більше не доведеться ламати голову, як цікаво провести вікенд, - обіцяє ведуча Валерія Микульська. - Новий сезон програми "Україна вражає"- справжній наочний посібник як для початківця, так і для досвідчених туристів. Ви дізнаєтеся, як побачити максимум цікавих і вражаючих місць всього за два дні, де заночувати і чим пригоститися. Ми обов'язково поділимося з глядачами практичними порадами, які не знайдеш у туристичних буклетах і на форумах. Велика телеподорож починається вже в цю неділю, 5 серпня!"

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.