Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Дніпропетровщини відрами збирають урожай фініків

13 вересня 2018, 20:25
Дата ефіру/події: Четвер, 13 вересня 20:25

На Дніпропетровщини відрами збирають урожай фініків. Лише 5 років тому дерева висадили заради експерименту, а вже зараз люди хочуть перетворити власне село на туристичний об'єкт! 

Саджанці фініка привіз сільський голова - Максим Голосний. Рослини він придбав на виставці й роздав десятьом родинам. Сказав: якщо приживеться, то у власному саду люди матимуть натуральні ліки проти гіпертонії.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
это дерево называется ЗИЗИФУС
СЕРЖ 15.09.2018, 08:17 ответить
Що ви вигадали? Які фініки? Фініки ростуть на фінікових пальмах в Африці, Аравії, оазисах. Відкрийте вікіпедію!!! В просторечии финиками могут называть некоторые другие растения или их плоды, не имеющие отношения к финиковым пальмам. Например, растение Зизифус настоящий (Ziziphus jujuba) из семейства крушиновых могут называть «китайским фиником», что с ботанической точки зрения ошибочно
Микола 14.09.2018, 16:11 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.