Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Лос Анджелесі пройшла ювілейна 70 премія "Еммі"

18 вересня 2018, 20:49
Дата ефіру/події: Вівторок, 18 вересня 20:49

Найліпші телевізійні серіали та блискучі акторські роботи - в Лос Анджелесі пройшла ювілейна 70 премія "Еммі". Церемонія запам'яталася глядачам ще й романтичною витівкою відомого режисера Глена Вейса.

На очах у мільйонів людей він освідчився коханій. Як це було, і хто забрав найбільше статуеток престижної нагороди? 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Продовжую: По-друге- це катування дитини голодом, нелюдські умови в яких знаходилася дитина нормальних ,адекватних людей жахають. Батьки непрацюють,зокрема мати, то хіба не можна попрати, зварити їсти,помити закакану дитину.Та кінець-кінців в такому віці,як цей хлопчик діти НАВЧЕНІ ходити на горщик! НЕ має виправдань цьому злочину! Як на мене,то дітей відібрати поки не наведуть в помешкані і на обійсті лад. Хлопчика віддати в хорошу прийомну сім'ю,а батько має отримати реальний термін ув'язнення.
Корчить із себе "великого" депутата,що якби захищає права людей,договорився до абсурду,мов це все " помста" за його діяльність. Людина без освіти не має права,а не те,що не може виступати в судах у якості адвоката,це злочин не повідомляти людей,які звернулися за допомогою,що ти НЕОСВІДЧЕНИЙ,без освіти,без диплому,Одне тільки: ля-ля-ля.-Це перше.

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.