Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Міжнародний турнір зі змішаних бойових мистецтв WWFC 12 - на НТН!

19 вересня 2018, 16:35
Дата ефіру/події: Середа, 19 вересня 16:35

У суботу, 29 вересня, о 22:30 дивіться на телеканалі НТН трансляцію з київського Палацу спорту, де відбудеться масштабний турнір зі змішаних бойових мистецтв від беззаперечного лідера українських ММА, міжнародної ліги World Warriors Fighting Championship - WWFC 12.

 На цей раз глядачі стануть свідками захоплюючого файткарда з 14-ти поєдинків за участю визнаних майстрів бойових мистецтв з України, США, Молдови, Албанії, Узбекистану, Білорусі, Азербайджану, Киргизстану, Єгипту, Марокко та Афганістану. Головною подією шоу стануть три бої за титули чемпіона світу за версією WWFC. Захищати престижний пояс чемпіона світу належить Сергію Співаку, а за вакантні звання боротимуться Міхай Котруце і Олександр Барабаш.

 "Я готовий битися де завгодно і коли завгодно. Головне, щоб я був здоровий, а так я готовий в режимі 24 години 7 днів на тиждень!" - коментує Сергій Співак свою підготовку до чемпіонського бою.

Два попередніх титульні бої з його участю завершилися достроковою капітуляцією суперників вже в першому раунді. Як буде цього разу? Дивіться 29 вересня, о 22:30 на НТН!

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.