Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Одещині на цвинтарі зарізали 72-річного вчителя математики

23 жовтня 2018, 20:13
Дата ефіру/події: Вівторок, 23 жовтня 20:13

Пішов до церкви та не повернувся. На Одещині просто на цвинтарі зарізали 72-річного чоловіка. Його 14 разів ударили ножем в шию та обличчя.

Люди намагаються збагнути, що могло викликати таку лють. Кажуть: Іван Іванович пропрацював у школі понад 30 років. Хто вбив відомого в селі вчителя математики, та головне за що? 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
хоч би якщо буде повтор по тв і на ролику в мережі, заретушуйте обличчя внука, учнів, тих людей які не давали згоди на те щоб ви їх показували, вдова в стресовому стані, про те не думала яке фото показати, батьки проти щоб було так показано як є
чим ви думаєте так будуючи сюжети, важко було заретушувати обличчя учнів ,внука, дитині не кажуть всього що сталося, і піде він в школу, по любому хтось бачив сюжет, почнуться розмови. Ви як стервятники на падаль на такі випадки. рейтинг собі заробляєте. не думаєте про почуття людей

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.