Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На НТН запанує "Закон і порядок"

25 жовтня 2018, 16:30
Дата ефіру/події: Четвер, 25 жовтня 16:30

У понеділок, 29 жовтня, о 21:30 НТН почне прем'єрний показ нових серій культового серіалу "Закон і порядок" ("Law & Order") про роботу американської правоохоронної системи.Це один з найуспішніших американських телевізійних серіалів, на його рахунку 20 сезонів, які знімалися майже 20 років. НТН покаже нові серії з останніх сезонів картини. Серіал "Закон і порядок" піде на НТН у будні, о 21:30, по дві серії одразу.

"У системі кримінального судочинства звинувачення представляють дві незалежні, рівні за значенням інстанції - поліція, яка розслідує злочини, і прокурор, який представляє справу в суді. Наша розповідь про них ", - розповідає вступна заставка серіалу.

Дія картини відбувається в Нью-Йорку, в основі сюжетів - реальні і в той же час суперечливі історії з американських судових процесів. Кожен епізод розділений на дві частини, перша половина якого оповідає про роботу детективів на вулицях Нью-Йорка, друга - відбувається в залах суду, де ведеться пошук істини. Розслідувані справи, як правило, неоднозначні, розслідування - заплутані, судові розгляди - непрості. Адже злочинці часто не є запеклими злодіями і покидьками, а жертвами жорстоких життєвих обставин. Серіал "Закон і порядок" за змістом і глибині нагадує документальний фільм, але при цьому є відмінним шоу, де всі герої - окремі особистості зі своїми характерами і поглядами на життя.

Цікаві факти:

- Ідея створення серіалу "Закон і порядок" виникла в 1986 році. Тоді серійний вбивця Роберт Чамберс на прізвисько Preppie Killer задушив молоду жінку в Центральному парку. Саме ця історія надихнула режисера Діка Вульфа.

- Спочатку назва серіалу була "Ніч і День" ( "Night & Day"), але потім зупинилися на назві "Закон і порядок" ( "Law & Order").

- На честь серіалу "Закон і порядок" в Нью-Йорку назвали вулицю.

- "Закон і порядок" неодноразово нагороджували різними преміями, в тому числі і "Еммі", у нього мільйони шанувальників по всьому світу.

- Успіх телесеріалу привів до створення кількох франшиз, повнометражного телевізійного фільму, кількох відеоігор, і створенню телесеріалів на основі оригінального "Закон і порядк" в інших країнах.

- Слідом за оригінальним серіалом було випущено кілька спіноффів: "Закон і порядок: Спеціальний корпус" ( "Law & Order: Special Victims Unit"), "Закон і порядок: Злочинний намір" ( "Law & Order: Criminal Intent") , "Закон і порядок. Суд присяжних "(" Law & Order: Trial by Jury ")," Закон і порядок: Лондон "(" Law & Order: UK ") і" Закон і порядок: Лос-Анджелес "(" Law & Order: Los Angeles " ).

Серіал: "Закон і порядок"Жанр: кримінал, детективРежисер: Дік ВольфУ ролях: Джессі Л. Мартін, Мілена Говіч, С. Епата Меркерсон, Сем Уотерстон, Фред Далтон Томпсон, Алана Де Ла ГарзаКраїна: США

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.