Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львівському ліцеї батько чотирикласника вимагає звільнити вчительку

7 листопада 2018, 22:18
Дата ефіру/події: Середа, 7 листопада 22:18

У Львівському ліцеї батько чотирикласника вимагає звільнити вчительку. А все через те, що вона цькує дитину. На уроці жінка при всіх дітях заявила малому, що він не поїде на екскурсію з класом, бо в дорозі його нудить, і він блює.

Саме через такі вислови батьки хочуть, щоб вчителька пішла зі школи.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Якщо дитину й справді нудить, то хто за неї має відповідати? А решта учнів? Ми так пропустили екскурсію в музеї і по місту екскурсія була не пішки, а з вікна автобуса. Дівчині стало погано, учитель і медсестра (одна з мам) мусили надавати допомогу. Я та ще одна мама наглядала за іншими учнями, а потім усю дорогу діти обурювалися, що заплатили за поїздку, а нічого із запланованого не побачили. А потім ще батьків ци дітей висловлювали своє невдоволення організацією поїздки. До речі, батьки тої дівчинки навіть таблеток чи льодяників від укачування не дали дитині. Не захищаю вчителя, але і відповідати за таку дитину я б знову не хотіла. Мені своїх вистачало
Ку-ку 10.11.2018, 20:26 ответить
Ну так як їй бути? Може дійсно його захитує? Є люди які й одну зупинку без блюватіння не можуть проїхати? Батьки зовсім глузд втратили - усюди їх дітей утискають!

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.