Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Міжнародний турнір WWFC 13 - на НТН

7 грудня 2018, 10:48
Дата ефіру/події: П’ятниця, 7 грудня 10:48

У суботу, 15 грудня, о 22:00 дивіться на НТН трансляцію зі столичного Палацу Спорту, де пройде професійний турнір зі змішаних бойових мистецтв WWFC 13. Організатор - міжнародний ММА-промоушен World Warriors Fighting Championship.

На турнірі відбудеться 9 поєдинків за участю бійців з України, Франції, Польщі, Бразилії, Австрії, Швейцарії, Греції, Молдови та Білорусі.

Головна подія вечора - перший захист чемпіонського пояса Романа Долідзе. 30-річний уродженець Грузії на турнірі WWFC 13 проведе поєдинок проти поляка Михайла Пастернака.

У претендента на титул Михайла Пастернака в послужному списку хороший особистий рекорд: 13 перемог в 16 поєдинках. Поляк останній раз виходив у гексагон в березні 2018 року, на турнірі Krwawy Sport 1 в Саутгемптоні (Англія), в якому переміг співвітчизника Іренеуша Чолева.

У Романа Долідзе немає поразок у професійній кар'єрі - 5 поєдинків завершив достроково, переважно в першому раунді. 16 червня 2018 року на турнірі WWFC 11 завоював титул чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WWFC, нокаутувавши у другому раунді іменитого бразильця Едера де Соузу (15-6).

Підготовку до першого захисту титулу Роман Долідзе проходив в одній з найкращих тренувальних баз ММА у світі - Jackson Wink MMA Academy в Альбукерке, США. Тренувальний збір проводив спільно з Джоном Джонсом, колишнім чемпіоном UFC у напівважкій вазі (2011-2015 та 2017 роках).

"Завжди з повагою ставлюся до опонентів. Михайло Пастернак володіє навичками, як боротьби, так і ударної техніки. До того ж, у нього хороші антропометричні дані. Готовий до всього, що мені може запропонувати Пастернак. Думаю, бій не триватиме всю дистанцію", - прокоментував майбутній поєдинок Роман Долідзе.

Не пропустіть головну ММА подію року в Україні, міжнародний турнір WWFC 13 - дивіться на НТН в суботу, 15 грудня, о 22:00.

 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.