Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Баскетбол на НТН: Матч Зірок української Суперліги

23 січня 2019, 16:04
Дата ефіру/події: Середа, 23 січня 16:04

У суботу, 26 січня, о 15:45 на НТН відбудеться пряма трансляція із запорізького Палацу спорту "Юність", де відбудеться спортивне шоу за участю зірок українського баскетболу.

Головною подією вечора стане протистояння Зірок України та Зірок Легіону. Всі 8 клубів Суперліги будуть представлені своїми лідерами на цьому баскетбольному святі.

"Матч зірок – це свято насамперед для вболівальників, тих, кому пощастить прийти на трибуни, або ж подивитися трансляцію дійства. Добре, коли є можливість подивитися своїх улюблених гравців в одному місці одночасно. Матч зірок – це прекрасна нагода провести час на емоційному підйомі. А для гравців – це можливість розслабитися на день-другий, відірватися від тренувань разом з командою і теж провести добре час, у гарній компанії, зі своїми старими друзями. У будь-якому разі це класна подія у житті українського баскетболу!" - прокоментував капітан команди "Черкаськи Мавпи" Олександр Кольченко, який буде грати за збірну Зірок України.

Дебютант Матчу зірок Суперліги є гравець Київ-Баскета Павло Крутоус зазначає:

"Насамперед хочу, щоб вболівальники отримали справжнє задоволення від Матчу зірок. На мою думку, і формат дійства дуже цікавий, "Легіон" проти "Українців". Щонайменше, це буде цікаво. Думаю, ніхто не буде здаватися, це буде непроста гра, пропускати до кільця одне одного ніхто не буде. Очікую справді цікавого поєдинку".

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.