Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

"Смерть у раю" - британський детектив на НТН!

5 лютого 2019, 15:55
Дата ефіру/події: Вівторок, 5 лютого 15:55

У понеділок, 11 лютого, о 19:30, НТН розпочне показ британського детективного серіалу "Смерть у раю" (Death in Paradise) з Беном Міллером (Ben Miller), Сарою Мартінс (Sara Martins), Гарі Карром (Gary Carr) і Денні Джоном -Джулсом (Danny John-Jules) в головних ролях.

Серіал йтиме на НТН у будні, о 19:30, одразу по дві серії поспіль.

Сюжет:

Дія серіалу "Смерть у раю" розгортається на острові Сент-Марі, розташованому в Карибському морі. На віллі мільйонера Джеймса Лавендер (Руперт Грейвз) і його дружини Сари (Коралі Одрі) був виявлений труп співробітника британської поліції Чарлі Хьюмен (Хьюго Спір). Справа виявилася вкрай заплутаною, і на допомогу місцевим поліцейським був присланий з Лондона детектив Річард Пул (Бен Міллер).

Пул - страшний зануда, він терпіти не може яскраве сонце, спеку, піщані пляжі, південне море і екзотичні пейзажі, тобто все те, за що Сент-Марі по праву вважається раєм на землі. Для інспектора, який кращої погодою вважає лондонський туман, найбільше на світі любить пропустити стаканчик-другий в улюбленому пабі та завжди носить строгий костюм з краваткою, тропічний острів став справжнім пеклом.

Колеги-остров'яни - констеблі Фідель Бест (Гарі Карр), Лілі Томсон (Ленора Крічлоу), Дуейн Майерс (Денні Джон-Джулс) і начальник поліції Селвін Паттерсон (Дон Уоррінгтон) - спочатку скептично поставилися до застебнутого, незважаючи на спеку, на всі ґудзики дивака англійця, але потім, оцінивши професійні якості інспектора, перейнялися до нього повагою.

В ході слідства з'ясувалося, що в нещасливий вечір на віллі Лавандерів була присутня невідома жінка, про яку ніхто з гостей нічого не міг сказати. Запідозривши, що вона причетна до загибелі Хьюмен, Пул і його команда вийшли на її слід, але виявилося, що таємнича незнайомка - агент, що працює під прикриттям, сержант поліції Камілла Борди (Сара Мартінс). Після того як її розсекретили, Каміллі нічого не залишалося, як приєднатися до розслідування. Спільними зусиллями справа була успішно завершено, але Пул, всупереч своїм очікуванням, не поїхав додому, в дощовий і холодний Лондон. На прохання Паттерсона керівництво інспектора Пула і сержанта Борди залишило обох на Сан-Марі для співпраці з поліцією острова, і тепер їм належить разом розкривати злочини, вчинені в цьому райському куточку.

Цікаві факти:

- Ідея серіалу "Смерть у раю" прийшла в голову сценаристові Роберту Торогуду (Robert Thorogood), коли він дізнався про британського поліцейського, якого відправили на Ямайку, щоб очолити розслідування події, під час проведення Кубка світу з крикету, вбивства тренера пакистанської команди Боба Вулмера (Bob Woolmer).

- На відміну від свого персонажа, Річарда Пула, британський комік Бен Міллер, з самого початку був в захваті від можливості попрацювати на південному острові і з радістю поміняв похмуре небо столиці Англії на блакитний небосхил Гваделупи, де протягом півроку проходили зйомки.

- Гарі Карр (Gary Carr), який зіграв поліцейського Фіделя Беста, готуючись до ролі, консультувався у свого дядька, який пропрацював понад 20 років у поліції Тринідаду і Тобаго. За словами актора, сюжети деяких епізодів серіалу "Смерть у раю" дуже схожі на реальні історії, про які йому розповів родич.

Смерть в раю / Death in Paradise

детектив

Режисери: Роджер Голдбі, Пол Харрісон, Альфред Лот і інші

Автор сценарію: Роберт Торогуд

Продюсер: Меттью Берд

У ролях: Сара Мартінс, Бен Міллер, Гарі Карр, Денні Джон-Джулс, Елізабет Буржін, Дон Уоррінгтон, Лі Бордман, Софі Уінклман, Шон Магвайр, Ленора Крічлоу і інші

Оператори: Пітер Грінхалг, Нік Денс, Кіран МакГіган

Композитор: Магнус Файнс

Виробництво: BBC

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.