Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Жінку, яка вбила 12-річну доньку сокирою, визнали неосудною

14 лютого 2019, 21:00
Дата ефіру/події: Четвер, 14 лютого 21:00

У Кропивницькому жінку, яка вбила свою 12-річну доньку, а потім викинула її тіло наче сміття - визнали неосудною. Страшна розправа над дитиною сталася трохи більше року тому.

Тоді матір більше 30 разів вдарила дівчинку кухонною сокирою по голові. А нині на засіданні заплакала, коли судді зачитували вирок. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Це зветься - демагогія псевдонаукових філософів. Неосудна - це коли вбила ненароком. Усе інше - осудне. І не треба прикидатися дуркою. Бо якщо неосудна, чого понесла у смітник, як воно й треба, а не зробила щось інше, незрозуміле? Злочинець має бути покараним незважаючи на стан. Це і є принцип невідворотності покарання. О це є правільна філософія. Суддів під суд треба самих, а адвокатів, яки завжди використовують брехню на суді, у тюрьму за такий злочинний результат і рішення.
Yevgeniy 16.02.2019, 11:42 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.