Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Міжнародний турнір WWFC 14 на НТН: друзі Конора МакГрегора їдуть в Україну влаштовувати "шоу"!

21 лютого 2019, 15:59
Дата ефіру/події: Четвер, 21 лютого 15:59

 У суботу, 2 березня, о 23:10 дивіться на НТН трансляцію зі столичного Палацу Спорту, де пройде професійний турнір зі змішаних бойових мистецтв WWFC 14. Організатор - міжнародний ММА-промоушен World Warriors Fighting Championship.

У головному поєдинку представник легендарної команди SBG Ireland, один і спаринг-партнер скандально відомого і найбільш високооплачуваного бійця в світі ММА Конора МакГрегора - ірландець Блейн О'Дрісколл (6-2) побореться за титул чемпіона WWFC в найлегшій вазі (до 57 кг) проти киянина Теймура Рагімова (7-1).

Ще один боєць з команди Конора МакГрегора - Микола Гроздєв битиметься з білорусом Едуардом Лазарович.

"Команда Конора МакГрегора дуже зацікавлена ​​привозити своїх бійців в Україну для участі в наших турнірах", - прокоментував віце-президент ліги WWFC Денис Перч.

Сам МакГрегор 2 березня планує відвідати Київ - підтримати свого напарника по команді О'Дрісколл і болгарина Миколу Гроздєва. 

Також хедлайнерами турніру стануть білорус Михайло Одінцов і представниця Чехії Магдалена Сормова, які на турнірі WWFC 14 проведуть чемпіонські поєдинки.

Не пропустіть головну спортивну подію цієї весни в Україні, міжнародний турнір WWFC 14 - дивіться на НТН в суботу, 2 березня, о 23:10.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.