Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 16 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Життя після коми: на НТН стартує серіал "Фалько"

15 березня 2019, 16:59
Дата ефіру/події: П’ятниця, 15 березня 16:59

У понеділок, 18 березня, о 21:45 на НТН почнеться показ французького кримінального серіалу «Фалько» (Falco).

Серіал йтиме на НТН по буднях, о 23:45, одразу по дві серії.

Сюжет:

Головний герой - поліцейський Олександр Фалько, який приходить до тями після 22 років коми. Поки він лежав у лікарні, світ навколо змінився, все стало іншим: з'явилися мобільні телефони та комп'ютери, змінилося місто. Його дружина давно живе з іншим чоловіком, а дочка подорослішала і зовсім не знає батька. Герою не залишається нічого іншого, як повернутися до роботи поліцейського і з'ясувати, що з ним сталося і чому він опинився на лікарняному ліжку. У той день, 22 роки тому, разом зі своїм напарником Жан-Полем Менаром Олександр відправився на завдання: затримати бандитів. Під час захоплення він отримав кульове поранення в голову і впав в кому. Хто ж випустив кулю, яка відібрала у Фалько стільки років життя?

Цікаві факти:

- "Фалько" - французька адаптація німецького серіалу "Останній бик". Вартість виробництва одного сезону - 6,5 мільйонів євро.

- Виконавець ролі Фалько Сагамор Стевенен дуже серйозно підійшов до роботи в цьому серіалі. Щоб достовірно зіграти людину, яка багато років пролежав у комі, актор перед зйомками відвідував лікарню і спостерігав за людьми, що знаходяться в цьому стані, і їх сім'ями. Цей досвід настільки торкнув Сагамор, що він навіть попросив авторів трохи переписати сценарій: "Спочатку сюжет був трохи легше, ближче до своєї німецької версії, де головний герой прокидається, збриває свої вуса, взуває ковбойські чоботи - і вперед! Зіткнувшись з комою в реальності, я відразу відчув, що ми не повинні узагальнювати цю тему до простої формальності, про яку глядачі швидко забудуть".

Фалько / Falco

Жанр: кримінальна драма

Країна: Франція

Режисери: Джуліус Берг, Лоран Олександр, Жан Люк Ербуло, Тьєррі Петі, Етьєн Хует, Марвен Абдулла

Сценарій: Клотільда ​​Джеймін, Олів'є Дюжоль, Роберт Данненберг та ін.

Продюсер: Олександр Фортюі

В ролях: Сагамор Стевенен, Жан-Франсуа Стевенен, Арно шеври, Мішель Гарсіа, Марі Ленуар, Джанні джардінелло, Сайда Джавад, Лілі-Флер Понто, Анн Кайон та інші.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.