Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Телеканал НТН представляє лінійку проектів власного виробництва

20 березня 2019, 11:47
Дата ефіру/події: Середа, 20 березня 11:47

У понеділок, 25 березня, телеканал НТН запускає лінійку проектів власного виробництва, які будуть виходити в будні. Тиждень на НТН починає постійна програма журналістських розслідувань "Свідок. Агенти", а з вівторка по п'ятницю глядачі побачать абсолютно нові телепродукти - медичний проект "Будьте здорові" (вівторок), публіцистичний тележурнал "Вартість життя" (середа), соціальне реаліті "Правда життя"(четвер) і програму "Таємниці світу" (п'ятниця).

Нові ведучі, нові цікаві теми і формати, ще більше розслідувань і корисної інформації - на НТН з 25 березня, у будні, о 18:20!

Понеділок:

"Свідок. Агенти" з Оленою Ткаченко - програма журналістських розслідувань актуальних проблем, побутових конфліктів, що стосуються багатьох жителів України. Якими бувають ситуації і як правильно їх врегулювати? Журналісти "Свідок. Агенти" побувають в центрі конфліктів, розглянуть ситуації в різних ракурсах, розкажуть, як знайти мирне вирішення проблеми, або до яких фахівців можна звернутися за допомогою, якщо опонент не налаштований "на мирову".

Вівторок:

ПРЕМ'ЄРА! "Будьте здорові" - медичний проект, мета якого - допомогти людям, які зіткнулися з недугами, розповісти про важливість дій, спрямованих на профілактику захворювань, дати роз'яснювальну інформацію про методи лікування і реабілітації, лікарів і ліках. Про останні досягнення медицини, актуальні теми охорони здоров'я, наслідки самолікування, проблеми харчування, тенденції здорового способу життя - розповість ведуча програми "Будьте здорові" Марія Пуговиця. Гостями студії стануть кращі практикуючі лікарі України та люди, які зуміли перемогти хворобу, які можуть поділитися своїм досвідом і рекомендаціями.

Середа:

ПРЕМ'ЄРА! "Вартість життя" - публіцистичний тележурнал про те, що відбувається в суспільстві і в економіці України. Фінансові питання, що хвилюють практично всіх українців, фінансові проблеми, з якими нам всім доводиться щодня стикатися. Ведучий програми Ян Іванишин разом із запрошеними експертами шукає вихід зі сформованих ситуацій і розповідає про те, як впоратися з труднощами, розраховуючи тільки на власні сили.

 Четвер:

ПРЕМ'ЄРА! "Правда життя" - соціальне реаліті з унікальними рекомендаціями і порадами на всі випадки життя, які допоможуть зробити життя простіше і безпечніше. Як не попастися на шахраїв, як правильно поводитися під час пожежі, що робити, якщо на дорозі вам загрожує водій-хам, як зберегти здоров'я на прийомі у косметолога, як врятувати себе і оточуючих під час надзвичайної ситуації. Цими та багатьма іншими знаннями і навичками, спільно із запрошеними експертами, поділиться ведучий програми Сергій Бурлаков.

П'ятниця:

ПРЕМ'ЄРА! "Таємниці світу" - програма про те, як насправді все влаштовано в нашому світі. Історії про маніпуляції нашим розумом, неймовірні наукові теорії, ексклюзивні інтерв'ю, сенсаційні факти. Ведучий Максим Синчуков дасть пояснення різним неоднозначним і загадковим подіям. Чому погода стала небезпечною для людини, а вода стала смертельною? Чому лялька Барбі - блондинка? Які справжні стандарти краси? Чи вірити забобонам? Всі відповіді в програмі "Таємниці світу"! Подивимося на навколишній світ інакше!

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.