Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 29 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

ПРЕМ'ЄРА! НТН покаже містичний серіал "Хейвен" за мотивами книги "Короля жахів" Стівена Кінга!

23 травня 2019, 12:37
Дата ефіру/події: Четвер, 23 травня 12:37

У понеділок, 27 травня, о 21:20, на НТН відбудеться прем'єра серіалу спільного виробництва США та Канади - "Хейвен", сценарій якого заснований на романі Стівена Кінга "Хлопець з Колорадо". 

Серіал йтиме на НТН у будні, о 21:20, одразу по дві серії поспіль.

Сюжет:

Спеціальний агент ФБР Одрі Паркер приїжджає в невелике містечко Хейвен, щоб зловити небезпечного злочинця. З'ясовується, що Хейвен - містечко, де багато, а може навіть і всі, мешканці мають надприродні здібності. І в самому місті відбувається безліч непояснених явищ, які місцеві називають "неприємностями".

Одрі залишається в Хейвені, щоб допомогти місцевій поліції в розслідуванні низки загадкових справ, а також з'ясувати хоч щось про свою матір - жінку, приголомшливо схожу на Одрі, вона побачила на газетному знімку в зв'язку зі справою про вбивство "Дитя Колорадо". Одрі, за словами шефа поліції, може розібратися зі всіма подіями, які відбуваються в Хейвені, тому що багато людей бачать реальність такою, якою хочуть її бачити, а Одрі - такою, якою вона є насправді.

Лукас Брайант, виконавець головної ролі поліцейського Натана Уорноса:

"На перший погляд люди маленьких міст живуть звичайним життям, але це лише побіжний погляд. Звичайно не кожне, подібно до цього міста," прокляте ", але під блискучим виглядом ховаються найтемніші історії".

Цікаві факти:

Сценарій серіалу "Хейвен" заснований на повісті Стівена Кінга "Хлопець з Колорадо", але справжні шанувальники творчості письменника побачать натяки на інші відомі твори Короля жахів, такі як "Воно", "Мізері", "Втеча з Шоушенка".

Зйомки серіалу проходили в маленькому містечку Люненбург, який розташований в Новій Шотландії (Канада). У ньому налічується всього пара тисяч жителів.

Прізвище шефа поліції і його сина Натана Уорноса, така ж, як у серійної вбивці Ейлін Уорнос, яка в 1989-1990 роках вбила сімох чоловіків.

Серіал Хейвен / Haven

Жанр: містика, детектив, драма, пригоди

Режисери: Адам Кейн, Тім Соуто, Рейчел Телалей, Кейт Семплс, Т.У.Пікок, Кен Джиротті, Роберт Ліберман, Рік Розенталь, Лі Роуз, Майк Рол, Фред Гербер.

Сценаристи: Джим Данн, Сем Ернст, Стівен Кінг, Метт МакГіннесс

Продюсери: Джим Данн, Сем Ернст, Адам Фратто

В ролях: Емілі Роуз, Лукас Брайант, Ерік Бальфур, Річард Донат, Джон Дансуорт, Ніколас Кемпбелл, Стівен МакХетті, Винесса Антуан.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.