Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Телеканал НТН розпочинає показ одразу двох захоплюючих серіалів

27 травня 2019, 22:26
Дата ефіру/події: Понеділок, 27 травня 22:26

Телеканал НТН не припиняє дивувати своїх глядачів та відсьогодні розпочинає показ одразу двох серіалів, які до останнього тримають глядачів біля екранів! Парамедику Тобі Логану 28 років, і він уміє читати думки інших людей! Про його унікальний дар донедавна не знав майже ніхто. Та свою надздібність приховувати більше не може - патрулюючи вулиці Торонто, він починає користуватися своїм даром, допомагати людям у складних ситуаціях і розкривати злочини. Про надзвичайні пригоди Тобі на НТН стартує канадський серіал "Той, що читає думки". По буднях він о 19.30 - і одразу по 2 серії!

А після закінчення ще один подарунок поціновувачам детективів - містичний серіал "Хейвен". Головна героїня отримує нове завдання й вирушає в невеличке містечко, щоб зловити небезпечного злочинця. Згодом стає відомо, що в Хейвені багато, а може навіть і всі, мешканці мають надприродні здібності. І в самому місті відбувається безліч дивних явищ, які люди називають "неприємностями".

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.