Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 18 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

ПРЕМ'ЄРА! "Випадковий свідок" про все на світі - на НТН!

17 липня 2019, 16:39
Дата ефіру/події: Середа, 17 липня 16:39

У понеділок, 22 липня, о 17:45 на НТН відбудеться прем'єра програми "Випадковий свідок", ведучий - Дмитро Чистяков. Програма виходитиме у будні, о 17:45.

Що б ми робили без цих небайдужих до всього людей, які тримають напоготові камеру і знімають все, що відбувається навколо? Так, буває вони потрапляють в надзвичайні, жахливі або смішні ситуації. І, завдяки їх відеороликів, ми дізнаємося найцікавіше, разом сміємося або співпереживаємо. Саме вони, ці люди, і стали головними кореспондентами нової програми "Випадковий свідок", яка виходитиме на НТН з 22 липня.

Про унікальні здібності і таланти, неймовірні ситуації, які навмисне не придумаєш, курйозні випадки - кожен випуск об'єднаний однією темою. Риболовля, весілля, пляж, фокуси, автомобілі, тварини, винаходи - це своєрідна антологія, енциклопедія найяскравіших і дивовижних фактів! Мета програми "Випадковий свідок" - не тільки розсмішити глядача, дати йому позитивні емоції, а й розповісти щось нове, унікальне. Об'єктивний погляд на світ - тільки у відеокамери в руках випадкового свідка!

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Побрийте цього пуділя, і перевіряйте декілька разів що показуєте і говорите в ефір, і не треба дибільні звуки додавати до відео, наприклад - ппироди. Пуділь несе туку ерунду, що на голову не налізе.
Уганда элли
Руслан 02.02.2022, 19:15 ответить
Чистяков чмо, где вы его нашли? Любой дятел так говорить может. О н ещё и отзывов боится жирный, отптавте тупого домой.нашли дебила
А как можно отправить вам видео для передачи?
Леонид 19.08.2020, 17:34 ответить
Интересная передача
Тетяна 21.05.2020, 17:41 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.