Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На НТН - прем'єрний показ третього сезону культового серіалу "Справжній детектив"

11 вересня 2019, 11:35
Дата ефіру/події: Середа, 11 вересня 11:35

У вівторок, 17 вересня, о 22:00 НТН почне прем'єрний показ американського драматичного трилера "Справжній детектив - 3" (True Detective Season 3), який є продовженням міні-серіалу, що підкорив глядачів в 2014 році. В головній ролі, поліцейського-детектива Уейна Хейса - оскароносний Махершала Алі, а його напарника, Роланда Уеста, грає Стівен Дорфф.

Серіал починається з 17 вересня, дивіться у будні о 22:00, одразу по дві серії поспіль - до і після програми "Свідок".

Про серіал:

Сюжет "Справжнього детектива" розгортається навколо гучних справ напарників-детективів, їх сімейних, моральних і професійних драм. Кожен сезон - це окрема детективна історія, тому персонажі і головні дійові особи змінюються від сезону до сезону: в першому вражали Вуді Харрельсон і Меттью МакКонахі, у другому - роль детективів виконали Колін Фаррелл, Рейчел МакАдамс і Тейлор Кітч.

Дія третього сезону відбувається в містечку Озарк, штат Арканзас. Детективи Уейн Хейс і Роланд Уест розслідують загадкові зникнення дітей. У центрі розповіді опиняться злочини в самому серці містечка і таємниця, яка ховалася кілька десятиліть. Спроби з'ясувати істину охоплюють три різних часових періоду.

Головну роль, детектива Уейна Хейса, виконав лауреат премії "Оскар" за фільм "Місячне сяйво" Махершала Алі. Актор відомий глядачеві за такими проектами, як "Картковий будиночок" і "Люк Кейдж".

Актор Махершала Алі про свою роль:

"Це були виснажливі зйомки, в хорошому сенсі. Ми мали справу з 500-сторінковим сценарієм - доводилося щодня звірятися з Ніком (Нік Піццолатто, творець і автор сценарію). Знімаємо першу сторінку, а на наступний день вже трьохсоту чи сто двадцяту. Але він також примудрився залишити простір, щоб артист мав можливість "поставити свій підпис" - в моменти тиші або в перехідні сцени. Мені шалено це подобається в його тексті. Кожна секунда і кожне слово продумані, але залишається місце, щоб просто бути в моменті. якось ми зі Стівеном Дорффом сиділи в машині 35 секунд, ніхто нічого не говорив, але обидва відчували себе живими, які переживають щось. В ці миті можна подарувати герою щось своє, може, навіть здивувати Ніка або інших членів знімальної групи".

Цікаві факти:

1. Махершале Алі спочатку була запропонована другорядна роль, але Алі переконав Піццолатто, що повинен сам зіграти ведучого детектива і навіть надіслав йому фотографію свого діда, який все життя працював поліцейським. "Я подумав, що все своє життя граю другорядних персонажів. Мені 43 роки. Якщо зараз не взятися за головних, то вже ніколи", - прокоментував актор.

2. "Махершала - моє прізвисько. Я думав взяти своє повне ім'я, Махершалалхашбаз, але це було б божевіллям - ми ж в Голлівуді. Мама знайшла це ім'я в Біблії", - поділився актор Махершала Алі в одному з інтерв'ю.

3. Зйомки почалися в лютому 2018-го в місті Фейетвілл, штат Арканзас, а також проходили в сусідніх Бентонвіллі, Лінкольні, Роджерсі, Спрінгдейлі і неподалік від гори Секвойя.

4. Четвертий епізод третього "Справжнього детектива" постійний шоураннер Нік Піццолатто написав спільно з легендою американського телебачення і творцем серіалу "Дедвуд" Девідом Мілчем. Автор "Справжнього детектива" називає Мілча своїм кумиром. Джеремі Солнье, автор кримінального трилера "Зелена кімната", повинен був виступити режисером усього сезону. Однак через конфлікт в знімальному графіку, він встиг поставити тільки два прем'єрних епізоди. Решту серій знімав ветеран американського телебачення Деніел Сакхейм ( "Секретні матеріали", "Доктор Хаус", "Гра престолів", "Краще телефонуйте Солу", "Озарк") за сприянням Піццолато.

Справжній детектив-3 / True Detective 3

Жанр: детектив, трилер

Режисер: Джеремі Солнье, Нік Піццолато, Деніел Сакхейм

Продюсер: Дерек Ді Бьяджо, Нік Піццолато, Кері Фукунага, Джеремі Солнье, Скотт Стівен

Сценаристи: Нік Піццолато, Девід Мілч

В ролях: Махершала Алі, Стівен Дорфф, Кармен Еджого, Рей Фішер, Скут МакНейрі, Майкл Грейес, Джон Тенні, Різ Вейкфілд, Мемі Гаммер, Джош Хопкінс, Сара Гадон, Брендон Флінн, Джоді Бальфур

Країна: США

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.