Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

ПРЕМ'ЄРА! "МакМафія", історія про складний світ криміналу, - на НТН

15 жовтня 2019, 18:43
Дата ефіру/події: Вівторок, 15 жовтня 18:43

У понеділок, 21 жовтня, о 19:30, на НТН відбудеться прем'єра восьмисерійної драми "МакМафія", спільного проекту BBC і американської студії AMC. У головній ролі Алекса Годмана, сина російського олігарха з єврейським корінням, що виріс в Лондоні - британський актор Джеймс Нортон. Його батьків, Дмитра і Оксану, грають Олексій Серебряков і Марія Шукшина.

Серіал "МакМафія" буде виходити на НТН у будні, о 19:30, відразу після програми "Свідок"

Сюжет:

Талановитий молодий фінансист і глава процвітаючого інвестиційного фонду в Лондоні Алекс Годман намагається самостійно встати на ноги, не втягуючись у справи своєї сім'ї. Його батько Дмитро Годман - багатий і впливовий мафіозі, який втік з Росії разом з відданою дружиною Оксаною. Походження Алекса компрометує його в сфері легального бізнесу. Ситуація загострюється після жорстокого вбивства його дядька, яке змушує Алекса змінити свої погляди і принципи. Після сімейної трагедії він вступає в світ міжнародної злочинності, захищаючи близьких людей від небезпечних ворогів.

Пряма мова:

"Алекс перетворюється з рядового менеджера, "білого комірця" в одного з найвпливовіших людей в мафіозному світі, - розповідає сценарист картини Хуссейн Аміні. - На це йде близько півроку. І це неможливо зробити в рамках двогодинного фільму, тому у нас вийшов серіал".

Цікаві факти:

- В основу серіалу лягла книжка британського журналіста Міші Гленн "МакМафія: Серйозно організована злочинність". Міша Гленн організував масштабні розслідування у сфері організованої злочинності і кібербезпеки в південно-східній Європі.

- Режисер серіалу - Джеймс Уоткінс, відомий глядачам за культовим серіалом "Чорне дзеркало".

- Сценарист "МакМафія" Хуссейн Аміні в 1997 році номінувався на премію "Оскар" в номінації кращий адаптаційний сценарій до фільму "Крила голубки".

- Зйомки проходили в Лондоні, Хорватії, Катарі, Мумбаї, Каїрі, Белграді, Белізі, Стамбулі, Тель-Авіві, Москві.

- Бюджет кожної серії склав кілька мільйонів фунтів.

"МакМафія"

США, Великобританія, 2018

кримінальна драма

8 серій

Режисер: Джеймс Уоткінс

Сценарій: Хуссейн Аміні

У ролях: Джеймс Нортон, Девід Стретейрн, Джульєт Райленс, Олексій Серебряков, Марія Шукшина, Ошрі Коен, Мераб Нінідзе, Кліффорд Семюел, Юваль Шарф, Кемі-Бо Джейкобс

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.