Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Палити траву заборонено: загибель тварин загрожуватиме в'язницею

15 квітня 2020, 21:01
Дата ефіру/події: Середа, 15 квітня 21:01

Не паліть траву! У більшості пожеж на природі винні люди. В селах у вогнищі нищать сміття, умисно підпалюють сухостій, відпочивальники розкладають багаття під час пікніків. Разом із димом в атмосферу потрапляють: пил, азот, чадний газ, важкі метали, діоксини. Повітря стає отруйним. Вогнища на подвір'ї - поза законом! Заборонено спалювати відходи, розкладати багаття в лісах та лісосмугах, кидати недопалки, залишати просочену бензином тканину, а також спалювати стерню.

І штрафи за порушення - уже значно посилили. Покарання може сягати десятки тисяч гривень! Якщо пожежа призвела до загибелі людини, або тварин - підпалювачу загрожує до 10 років в'язниці. А зараз зловмисник, незалежно від наслідків займання, заплатить ще й за порушення умов карантину, а це - 34 000 гривень! 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.