Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Рівненщині чоловік вбиває тварин

28 серпня 2020, 18:27
Дата ефіру/події: П’ятниця, 28 серпня 18:27

Розтрощив цуценяті голову на очах у дітей. На Рівненщині мешканці села Мельниці звинувачують односельця у вбивстві тварини.

Крім того, задля забавки, він стріляє у сусідських котів і свійську птицю. Тож люди пішли до поліції. Чи покарають шкуродера та чи визнає свою вину – дивіться.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
А що, хіба можна НЕ покарати? Якщо не покарають, то це буде показник, що є українська влада. Хоча тварин пинають, б'ють, травлять тощо, і нікого не карають, лише намагаються причепитись до тих, хто захищає і рятує реально тварин. . Якщо людина не є офіційним зоозахисником, то
намагаються причепитись і відібрати в неї тварин, бо офіційні зоозахисники потім відмиють на цих тваринах гроші і угроблять, бо вони працюють на свій рейтинг і заробіток. Це офіційні волонтнри, які не рятують, а яким потрібні жертви, на яких можна зробити багато шуму і грошей відмити. Так що показник країни вже є.
Нн 30.08.2020, 07:47 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.