Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

З понеділка Україна повертається до адаптивного карантину

17 лютого 2021, 21:42
Дата ефіру/події: Середа, 17 лютого 21:42

Таке рішення сьогодні ухвалив Кабмін на своєму засіданні. Тож, реґіони знову поділять на кольори - від зеленого до червоного, залежно від кількості хворих на коронавірус. У кожній карантинній зоні будуть діяти свої заборони. А в разі спалахів інфекції - карантинні обмеження будуть посилювати саме в цих областях, а не по всій країні загалом.

Нагадаю, в реґіонах із червоним рівнем небезпеки не працюватиме громадський транспорт, зачинять школи, університети й дитсадки. Також заборонена буде робота торговельно-розважальних центрів, ресторанів. У помаранчевій зоні - розважальним закладам і кафе не можна буде приймати відвідувачів лише вночі. Заборонена робота хостелів і туристичних баз, а ось готелі - працюватимуть. Масові заходи дозволені тільки в кількості не більше сотні учасників, із умовою одна людина на 20-ть квадратних метрів. Натомість, спортзали й фітнес-центри - закриють.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.