Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Франції засудили колишнього керівника держави Ніколя Саркозі

1 березня 2021, 21:50
Дата ефіру/події: Понеділок, 1 березня 21:50

Його визнали винним у корупції та хабарництві під час передвиборної кампанії. Рішення суду приголомшило- три роки в'язниці. Один із них політик має провести в колонії, решту - відбути умовно. За цією гучною справою стежив увесь світ. Саркозі нібито неофіційно брав гроші в лівійського лідера Муаммара Каддафі, а також у найбагатшої жінки Франції та власниці компанії Лореаль Ліліан Бетанкур. А потім, коли почалося розслідування, намагався вплинути на суддів та давав хабарі.

Але цей вирок може бути не єдиним. Ще триває низка судових розглядів, де фігурує колишній президент. У березні заплановані нові слухання, щодо шахрайства Саркозі. Але він заперечує всі звинувачення. І вважає це переслідуваннями з боку опонентів за рік до президентських виборів у країні. У цих перегонах Саркозі планує взяти участь.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.