Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

ПРЕМ'ЄРА! "Мир чи війна" - нове політичне ток-шоу на НТН

7 квітня 2021, 23:10
Дата ефіру/події: Середа, 7 квітня 23:10

У п'ятницю, 9 квітня, о 21:30 на НТН стартує масштабне політичне ток-шоу "Мир  чи війна", створене редакцією "Подробиць" ("Інтер"). Ведучі - Катерина Лисенко і Юрій Бібік в прямому ефірі будуть обговорювати з гостями важливі і актуальні для України теми. Гостями студії стануть політики, експерти та відомі люди країни, лідери думок.

Дивіться ток-шоу "Мир чи війна" в прямому ефірі НТН щоп'ятниці, о 21:30.

Про проект:

"Мир чи війна" - це звичайні українці і чиновники-корупціонери, які крадуть з наших кишень, це високі тарифи і низькі зарплати, це гучні обіцянки політиків і їх реальні справи.

У нашому ток-шоу ми порушуємо усталену модель, де головний - це політик. І приймаємо нову, де кожен українець може також брати активну участь і висловлювати свою позицію.

"Мир чи Війна" - це ток-шоу, в якому ми змусимо політиків відповідати на незручні запитання. Повірте, ми згадаємо кожну невиконану обіцянку, не беручи відмовок ", - коментує ведучий Юрій Бібік. - Це майданчик, на якій глядач стане повноцінним учасником ефіру, і буде впливати на дискусію".

"Люди втомилися слухати одні й ті ж обіцянки політиків. Змінюються уряди, змінюються кольори партій, а проблеми в країні з року в рік залишаються ті ж", - говорить ведуча Катерина Лисенко. - "Тому наше завдання вивести кожного на чисту воду, змусити говорити не тезами своїх партійних програм, а дати людям реальні відповіді. Ми забезпечимо рівні умови для всіх політиків. Але і запитаємо з кожного. Обіцяємо гарячу, емоційну, але конструктивну і об'єктивну дискусію!".

Палкі дискусії, прямі включення, відповіді на злободенні питання - щоп'ятниці в ефірі телеканалу  НТН, о 21:30.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.