Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

ПРЕМ'ЄРА! "Акцент" головної теми дня - на НТН!

12 квітня 2021, 10:12
Дата ефіру/події: Понеділок, 12 квітня 10:12

У вівторок, 13 квітня, о 18:30 на НТН відбудеться прем'єра суспільно-політичного ток-шоу "Акцент" (виробництво редакції "Подробиці", "Інтер", на замовлення НТН), ведуча Наталія Семенченко.

Програма "Акцент" виходитиме  на НТН з вівторка по четвер, о 18:30.

Про проект:

"Акцент" - суспільно-політичне ток-шоу, де гості студії - відомі політики, депутати, міністри, експерти аналізуватимуть головну тему дня разом з економічним експертом Наталією Семенченко. Глядачі зможуть розібратися в політичних тонкощах, нових законах і змінах, від економічних до політичних нюансів і зрозуміти - як це вплине на життя кожної людини.

 "Наша інформаційна місія - брати головну тему дня і гарячим слідом розбирати її на плюси і мінуси, за і проти. Наші гості - це представники двох позицій, думок. А глядач сам вирішить,  яка йому ближче. Ми лише допоможемо правильно розставити акценти на важливому ! " - коментує ведуча Наталія Семенченко.

Дивіться ток-шоу "Акцент" в прямому ефірі НТН з вівторка по четвер, о 18:30.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.