Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Розлучення одного з найбагатших людей планети Білла Гейтса обростає дедалі новими скандалами

10 травня 2021, 22:25
Дата ефіру/події: Понеділок, 10 травня 22:25

Американські таблоїди пишуть, що дружина засновника Microsoft  Мелінда вирішила розірвати стосунки з чоловіком через його спілкування з мільйонером педофілом Джеффрі Епштейном. Жінка, нібито, консультувалася з адвокатами ще два роки тому й називала шлюб «безповоротно зруйнованим». Саме в той час у ЗМІ з'являлася інформація про кілька зустрічей Гейтса й Епштейна, і це після того, як мільйонера вже звинуватили у зґвалтуваннях і торгівлі неповнолітніми. Нагадаю, американського фінансиста Джеффрі Епштейна затримали два роки тому. Проте, суду підозрюваний не дочекався. За ґратами скоїв самогубство.

Тим часом, нині подружжя Гейтсів офіційно причини розлучення не коментує. У шлюбі вони були 27 років. Білл Гейтс тепер посідає четверте місце у списку найбагатших людей у світі за версією Forbes. Як відбуватиметься розлучення і як пара ділитиме майно наразі невідомо.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.