Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 23 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Росії померла актриса Тетяна Проценко - виконавиця ролі Мальвіни у казці "Пригоди Буратіно"

19 травня 2021, 22:51
Дата ефіру/події: Середа, 19 травня 22:51

Вона три роки боролася з онкологічним захворюванням, перенесла операцію та хіміотерапію, але недуга повернулася. У кіно Тетяна Проценко потрапила випадково. Вона з мамою їхала в одному купе з асистентом режисера фільму про Буратіно.  Він запросив 6-річну дівчинку на проби, і врешті Тетяна отримала роль Мальвіни.

Після цієї стрічки спеціально для  Проценко написали сценарій кінокартини про Червнону Шапочку. Але напередодні дівчинка впала з велосипеда і дістала струс мозку. Лікарі заборонили їй зніматися. На цьому кар'єра актриси для Тетяни Проценко закінчилася, утім, із кіно вона не пішла - стала кінознавцем. Двоє її дітей також працюють у цій сфері. Тетяні Анатоліївні було 53 роки.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
А почему бы грустными голубыми глазами не прочитать бы рекомендации Отца Онкологии? А предсказание Ванги-1990 (рак будет закован в железные цепи) кто будет читать и понимать? Страна Дураков! Умнеть будешь?
Вадим 21.05.2021, 10:29 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.