Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Понад 2 мільйони доларів удалося зібрати батькам на лікування їхнього маленького синочка Дмитрика Свічинського

21 травня 2021, 23:15
Дата ефіру/події: П’ятниця, 21 травня 23:15

Збір коштів закрито. Хлопчик має страшний діагноз спінально-м'язову атрофію. Це генетичне захворювання, що вражає м'язи, які відповідають за рухи,  ковтання, тримання голови,  та навіть дихання. Врятувати від смерті таку дитину може один найдорожчий укол у світі.  Заради життя Діми участь у благодійній акції взяли мільйони людей по всьому світу. Рекордні два мільйони п'ятдесят тисяч доларів змогли зібрати за вісімдесят днів. Українці допомагали, як могли: пекли печиво, малювали картини, потім продавали все на аукціонах.

Відомо також, що не обійшлося без дива - коли батьки мали сімдесят відсотків від потрібної суми,  залишок, а це   мільйони гривень переказав на рахунок невідомий благодійник. Тепер 4-місячна дитина отримає рятівну ін’єкцію. Родина готується до перельоту у США і дякує усім, хто долучився до порятунку сина.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.