Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Підлітки у Жмеринці поцупили й здали на брухт кисневу трубу з ковідного відділення

11 червня 2021, 22:44
Дата ефіру/події: П’ятниця, 11 червня 22:44

Двоє школярів посеред білого дня викрали з будівлі міської лікарні мідну трубу, по якій до апаратів ШВЛ надходив кисень для тяжкохворих. Злочин зафіксувала камера спостереження. Підлітки спершу довго думали, як зірвати обладнання, зрештою, зробили це голіруч. Відірвавши шмат труби - спокійно пішли геть. У лікарні кажуть: добре, що кисню до палат цієї миті не подавали. Бо не було пацієнтів, які цього потребували. Якби труба була під тиском кисню, ця історія могла закінчитися фатально і для крадіїв, і для хворих.

Особи зловмисників правоохоронці з'ясували. Це 16 та 13-річні хлопці - місцеві мешканці. Дітей у присутності батьків опитали. Вони розповіли, що шмат мідної труби продали. А отримані кошти витратили на власні потреби. За фактом зухвалої крадіжки у поліції розпочали кримінальне провадження. Старшому хлопцеві загрожує тюремний термін.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.