Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Скандально відома директор Соснівськоі школи #14, яка принижувала учнів через їхній одяг винна у булінгу

16 червня 2021, 23:52
Дата ефіру/події: Середа, 16 червня 23:52

Крапку у справі поставили в апеляційному суді львівської області, куди Наталія Щербань зверталася, аби скасувати рішення іншого суду, що визнав її винною у цькуванні дітей.  Тепер педагог має сплатити тисячу триста шістдесят гривень штрафу.

Нагадую, пані Щербань стала відомою на всю країну після аудіозапису, котрий виклали до мережі ображені учні.  Директорка казала школяркам, що у своєму одязі вони, як "тьоті-моті й 30-річні баби". А ще вигляд дівчат називала робочим і тим, що підійде для збору полуниці у Польщі, а одній дівчині Наталя Щербань навіть вказала на некрасивий целюліт.   Районний відділ освіти тоді провів перевірку, однак не знайшов у діях і словах керівниці навчального закладу ознак булінгу. А от поліція склала адмінпротокол і згодом суд першої інстанції визнав жінку винною.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.