Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Масштабна ДТП у Польщі

24 липня 2021, 23:14
Дата ефіру/події: Субота, 24 липня 23:14

У Польщі - автобус, в якому їхало 10-ро людей, семеро з яких - громадяни України, зіткнувся з позашляховиком. Аварія сталася в Лодзинському воєводстві. Удар був таким потужним, що обидва транспортні засоби - відкинуло в різні бОки, й вони опинилися в кюветі. За попередньою інформацією, спричинила зіткнення 36-тирічна місцева мешканка, яка була за кермом Ніссана. Автомобіль раптово вискочив на зустрічну смугу, де цієї миті їхав автобус.

Щоб витягти постраждалих пасажирів із потрощеного салону, довелося викликати рятувальників. Трьох людей, які дістали тяжких травм, до лікарні доправляли авіацією. Водійку теж ушпиталили. За інформацією польських ЗМІ, у крові жінки виявили 4-ри проміле алкоголю. Наразі вже відомо, що один із українців в результаті ДТП - загинув, четверо - і досі перебувають в медичних закладах, двох - вже виписали.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.