Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 1 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Співаку Олегу Виннику виповнилося сорок вісім років

31 липня 2021, 23:59
Дата ефіру/події: Субота, 31 липня 23:59

Повелитель вовчиць, або, як його називають шанувальниці - "містер щастя" - сьогодні святкує день народження. Зірку вітають у соц-мережах. Фанатки освідчуються у коханні та запрошують виступити у них на ювілеях! Тим часом артист готується до туру містами України.

Любов до музики почалася ще в школі - Вінник був нерозлучний з гітарою. Потім подався на заробітки до Німеччини, проте співати не покидав. Виконував партії в опереті і пробував себе у мюзиклах. Свій перший хіт Олег Винник написав у дві тисячі третьому, і вже наступного року виступав із сольними концертами у Німеччині. Щойно артист повернувся в Україну, здобув шалену популярність. І потрапив до трійки найуспішніших зірок вітчизняного шоу-бізнесу. Критики жартують: фанаткам Олега Винника від трьох до ста трьох років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.