Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві - віряни Української православної не згодні із приїздом до України Патріарха Варфоломія

21 серпня 2021, 22:22
Дата ефіру/події: Субота, 21 серпня 22:22

Напередодні - протести Відбулся поблизу аеропорту Бориспіль, куди прилетів Патріарх. Сьогодні - тисячі вірян та духовенство - зібралися під стінами Верховної Ради, куди теж прибув Варфоломій. Люди вважають, що саме його дії розкололи православних, спровокували захоплення храмів Української православної церкви та стали причиною дискримінації за релігійною ознакою. Учасники акцій протесту вимагали зустрічі із Варфоломієм, аби почути відповідь на запитання про церковні злочини та гоніння вірян УПЦ.

Також Константинопольського Патріарха - закликали покаятися у гріхах за визнання роз-кольників, бо рейдерські захоплення храмів Української православної церкви - підсилилися одразу після підписання ним томосу. Священників насильно виганяли із церков, а релігійну громаду не пускали навіть на територію храмів, де люди роками молилися. Часто конфлікти завершувалися побиттями прихожан. І кримінальні справи по цих подіях - майже не розслідуються. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.