Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Польщі через смерть українця Дмитра Никифоренка висунули звинувачення дев'ятьом людям

10 жовтня 2021, 01:08
Дата ефіру/події: Неділя, 10 жовтня 01:08

 

Трьох поліцейських і двох працівників витверезника звинуватили  в порушенні службових повноважень та смертельному побитті. Ще одному правоохоронцеві закидають надання дозволу на насильство. ЛІкарю витверезника неналежну оцінку стану побитого українця, а керівника закладу та ще одного працівника звинувачують у наданні неправдивих свідчень. Підозрюваним, які били українця, загрожує до десяти років позбавлення волі. Усім іншим до 5 років ув'язнення.

Двадцяти п'ятирічний Дмитро Никифоренко помер тридцятого липня у витверезнику польського Вроцлава. Поліція та працівики медзакладу застосували до нього перцевий газ, жорстоко били кийками і кулаками та душили. Правоохоронці заявили, що українець поводився агресивно. Хоча доказів цього немає. В крові загиблого не виявили наркотичних речовин.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.