Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Співак Олександр Сєров перебуває у тяжкому стані в реанімації

10 жовтня 2021, 11:34
Дата ефіру/події: Неділя, 10 жовтня 11:34

 

Його привезли туди з ураженням сімдесяти п'яти відсотків легень. Коронавірус, який артист спочатку лікував удома, дав ускладнення пневмонію. Тяжкий стан 67-річного виконавця підтвердили його друзі. Сєров постійно перебуває у кисневій масці та вкрай погано почувається. Де саме він підхопив вірус, невідомо.

Різко погіршився стан і актора Валерія Гаркаліна, який уже кілька днів перебуває в реанімації із двостороннім запаленням легень. Вночі у нього дуже впала сатурація. Актора підключили до апарата штучної вентиляції легень. Роботу його серця також підтримує спеціальний пристрій. Раніше Валерій Гаркалін переніс кілька інфарктів, у нього  серцева недостатність. Тому ковід дав такі сильні ускладнення кажуть родичі артиста. У лікарні він уже тиждень. І його стан постійно погіршується.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.