Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Екс-міністру закордоних справ Леоніду Кожарі вдвічі зменшили суму застави

2 листопада 2021, 21:50
Дата ефіру/події: Вівторок, 2 листопада 21:50

 

Колишнього високо-посадовця підозрюють у вбивстві топ-менеджера і телевізійника Сергія Старицького. Нагадаю, трагедія сталася торік у лютому. Старицького тоді знайшли застреленим у будинку Кожари. В оселі, крім загиблого, був сам політик та його дружина. Обоє заявили, що гість убив себе сам. Утім, уже невдовзі правоохоронцям стало зрозуміло: це не самогубство, статтю перекваліфікували. А підозрюваний понад місяць переховувався від слідства.

На час розслідування його тримали під вартою з можливістю вийти під заставу чотирнадцять мільйонів гривень. Але адвокати неодноразово намагалися змінити своєму підзахисному запобіжний на домашній арешт або ж скоротити суму виплати.  Одну з таких заяв розглянув столичний апеляційний суд. І цього разу заставу таки зменшили до семи мільйонів. 

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.