Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 20 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Двадцять гривень за проїзд у метро, трамваї, тролейбусі та автобусі вже з першого січня доведеться платити киянам та гостям міста

16 листопада 2021, 21:29
Дата ефіру/події: Вівторок, 16 листопада 21:29

 

Такий новорічний подарунок КМДА вирішила зробити для стабільної  роботи громадського транспорту й  безпеки перевезення пасажирів.  Власники карток киянина платитимуть по дванадцять гривень за поїздку, а ті, у кого електронний квиток від п'ятнадцяти до двадцяти гривень це залежить від кількості придбаних поїздок. Зекономити вдасться завдяки  проїзним, за ними одна поїздка стане у щонайменше  чотирнадцять гривень. 

У КМДА порадили людям заздалегідь придбати п'ятдесят поїздок за нинішньою варістю у шість гривень п'ятдесят копійок і користуватися ними вже після підвищення. Тепер триватимуть громадські обговорення, за результатами яких і затвердять нові ціни.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.