Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 1 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У США розпочалися масові протести і заворушення після того, як суд виправдав чоловіка після вбивства двох учасників руху "Блек Лівз Метес"

20 листопада 2021, 20:59
Дата ефіру/події: Субота, 20 листопада 20:59

 

Суд присяжних у штаті Вісконсин вирішив не карати Кайла Ріттенгауза, який торік убив двох і поранив одного учасника протестів проти свавілля поліції. Тоді сімнадцятирічний Кайл, озброєний гвинтівкою, приїхав зі свого містечка до Кеноші. За словами Ріттенгауза, він хотів захистити місцевих мешканців та їхню власність. Одного із протестувальників він застрелив, коли той намагався забрати у нього зброю. Інший ударив Кайла скейтом.

Обидва вбитих не мали при собі зброї. Лише поранений Ріттенгаузом протестувальник був озброєний. Підлітку загрожувало довічне ув'язнення. Але присяжні після чотирьох днів роздумів виправдали його за усіма пунктами. Після цього по всій країні спалахнули протести, що місцями переросли у заворушення та сутички з поліцією.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.