Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Вінниці поліцейські викрили міжрегіональну банду шахраїв, яка поцупила з рахунків людей сотні тисяч гривень

23 листопада 2021, 22:13
Дата ефіру/події: Вівторок, 23 листопада 22:13

 

Розробляли фейкові сайти й дурили довірливих покупців. Ватажок аферистів сидить у тюрмі, звідти й керував діями поплічників. Разом зі співкамерником, за допомоги друзів айтішників, що на волі, вигадав схему заволодіння коштами громадян. Ділки зламували акаунти популярних торговельних онлайн ресурсів, створювали їхні клони. І робили це так майстерно, що фейкові ресурси зовні нічим не відрізнялися від оригінальних платформ. Тому довірливі покупці, і таких були десятки, залишали заявки з бажанням придбати вибраний товар.

Тюряжники телефонували клієнтам, представлялися співробітниками інтернет-крамниці і пропонували заповнити електронну форму для відправки товару. Саме так і отримували платіжні реквізити покупців. Потім швидко переказували кошти на свої рахунки та електронні гаманці. Під час обшуків у камері зловмисників слідчі знайшли мобільні телефони, чорнові записи з номерами банківських карток та інші речові докази. Тепер аферистам загрожує ув'язнення за шахрайство в особливо великих розмірах.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.