Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 1 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Американська письменниця вибачилася перед чоловіком, який через неї помилково відсидів шістнадцять років у в'язниці

1 грудня 2021, 22:05
Дата ефіру/події: Середа, 1 грудня 22:05

 

Авторку бестселера "Милі кості" Еліс СІболд зґвалтували, коли вона була ще студенткою. За кілька місяців жінка нібито впізнала на вулиці кривдника. Це був темношкірий чоловік Ентоні Бродвотер. Його заарештували і засудили до шістнадцяти років ув'язнення. Після звільнення у тисяча дев'ятсот дев'яносто восьмому році він перебував під особливим наглядом поліції як людина, що скоїла сексуальний злочин.

Лише кілька днів тому суд повністю виправдав Бродвотера. Ще за тиждень перед ним вибачилася Еліс Сіболд. А врятував Ентоні від несправедливого вироку виконавчий продюсер Тімоті Мучанте. Він працював над сценарієм фільму за книгою Сіболд, у якій авторка змалювала події зі зґвалтуванням. Мучанте помітив багато неточностей і найняв приватного детектива, котрий і розплутав цю історію.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.